arrow-left Назад до новин

Інфоксводоканал отримав сучасні насоси від компанії GRUNDFOS

news-img

Днями філія «Інфоксводоканал» отримала в якості гуманітарної допомоги сучасне енергоефективне та надійне насосне обладнання від данського концерну GRUNDFOS A/S в рамках програми відновлення та підтримки безперебійної роботи критичної інфраструктури України з водопостачання та водовідведення.

Насос от GRUNDFOS_1

Ця партія складається з одного потужного насосного агрегату для водопостачання, шести заглиблених каналізаційних насосів для відкачки дренажних вод, а також з одного високотехнологічного цифрового дозуючого насосу для дозування гіпохлориту натрію для знезараження питної води на одній з районних водопровідних насосних станцій.

Насос от GRUNDFOS_2

Загалом для підсилення матеріально-технічної бази українських комунальних підприємств, компанія Grundfos на безоплатній основі в якості гуманітарної допомоги передала майже 700 насосів, шаф керування, частотних перетворювачів та інших комплектуючих, вартістю понад 500 тисяч євро.

Цього року завдяки угоді між благодійним фондом «Подільська Громада» та Концерном Grundfos A/S, устаткування для водопостачання і водовідведення передано 24 водоканалам та теплогенеруючим компаніям з 19-ти міст України.

Колектив філії «Інфоксводоканал» висловлює слова щирої вдячності ТОВ «Грундфос Україна», як представництву Концерну Grundfos A/S та активному учаснику проекту, за ініціативу, направлену на відновлення критичної інфраструктури в місті Одеса, яке зазнало руйнувань від вибухів ворожих ракет та безпілотників. Адже, завдяки цій допомозі, не тільки відновлюється інфраструктура Одеси, але й демонструється, що весь цивілізований світ підтримує народ України.

Найближчим часом обладнання, надане компанією Grundfos, буде встановлено на об’єктах «Інфоксводоканалу» для забезпечення безперервного технологічних процесів в системі водопостачання та водовідведення міста.

  • Повідомлення

    news img
    04.09.2024

    Останній день передачі показників лічильників за серпень

    Передайте показники лічильників за серпень до кінця дня, щоб уникнути черг і перевантаження ліній

  • Тарифи

    news img
    31.05.2024

    Увага! З 01.06.2024 змінюються тарифи

    Змінюються тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення споживачам всіх категорій, окрім населення

  • Відключення

    news img
    14.10.2024

    Увага, аварійне відключення води у частині Пересипського району м.Одеса 15 жовтня 2024 року!

  • Події

    news img
    22.04.2024

    Фахівці "Інфоксводоканалу” здали кров для захисників України

    Кров для потреб поранених військових