arrow-left Назад до новин

“Інфоксводоканал” турбується про безпеку своїх працівників

news-img

Аварійні бригади “Інфоксводоканалу” завжди роблять все для того, щоб вода повернулася у домівки одеситів у найкоротші терміни – працюють вдень і вночі, у спеку та у лютий мороз, під зливою, а іноді просто посеред проїжджої частини. Йдеться не просто про некомфортні умови праці, а про реальну загрозу для життя. Адже працювати доводиться під землею – у загазованих колекторах та колодязях.

Щоб мінімізувати ризики для життя та здоров’я працівників, “Інфоксводоканал” не лише оснащує аварійно-ремонтні бригади спеціальним спорядженням, а й проводить спеціальні тренінги. Один з них, за участі фахівців Державної служби з питань праці, був проведений на спеціальному навчально-тренувальному майданчику “Інфоксводоканалу”.

Тренінг з безпечної роботи у у замкненому просторі

Комунальники за участю фахівців відпрацювали алгоритм дій при виникненні аварійних та нестандартних ситуацій при проведенні робіт у загазованому колодязі. Під час проведення тренінгу з імітацією реальних дій працівники вдосконалили навички порятунку та надання першої допомоги колезі, який за легендою навчань знепритомнів під час проведення робіт у підземних комунікаціях.

Тренінг з безпочної роботи у у замкненому просторі 2

До речі, подібного роду тренувальні заходи проводяться не вперше. Кілька років тому на базі “Інфоксводоканалу” був проведений всеукраїнський семінар-тренінг з безпечного проведення робіт у замкненому просторі. У ньому взяли участь представники 17 водоканалів країни. Фахівці аварійних служб “Інфоксводоканалу” продемонстрували високий рівень підготовки та дотримання норм з охорони праці, навики надання першої домедичної допомоги.

  • Повідомлення

    news img
    04.09.2024

    Останній день передачі показників лічильників за серпень

    Передайте показники лічильників за серпень до кінця дня, щоб уникнути черг і перевантаження ліній

  • Тарифи

    news img
    31.05.2024

    Увага! З 01.06.2024 змінюються тарифи

    Змінюються тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення споживачам всіх категорій, окрім населення

  • Відключення

    news img
    07.08.2024

    Увага, аварійне відключення води в частині ж/м “Лузанівка” м.Одеса 08 серпня 2024 року!

    08 серпня 2024 року з 09:00 до 23:30 буде припинено подачу води

  • Події

    news img
    22.04.2024

    Фахівці "Інфоксводоканалу” здали кров для захисників України

    Кров для потреб поранених військових