arrow-left Назад до новин

Одесити можуть платити за воду в 1 клік без комісії та реєстрації

news-img

Під час карантину «Інфоксводоканал» розширює і спрощує спектр послуг віддаленого доступу для своїх споживачів. Тепер на головній сторінці сайту підприємства http://infoxvod.com.ua з'явилася функція «заплати в один клік». Досить ввести код свого особового рахунку (він вказаний на квитанції), натиснути «enter» і програма підтягне дані по балансу і сама сформує посилання на оплату. Споживачеві залишиться лише ввести реквізити банківської картки і по захищеному з'єднанню завершити оплату без додаткових комісій. Переваги нового сервісу в тому, що тепер можливо оплачувати без реєстрації в особистому кабінеті, при цьому відсутня комісія (незалежно від банку, що видав картку), а сам платіж видно в базі водоканалу вже протягом 10 хвилин. За допомогою нового сервісу можна не тільки максимально швидко заплатити за послуги водопостачання та водовідведення, але і допомогти з оплатою літнім родичам або сусідам, які не зареєструвалися в «особистому кабінеті» на сайті «Інфоксводоканалу».

З моменту тестування онлайн сервісу оплатою в 1 клік успішно скористалися понад 4 тисяч споживачів, а щодня фіксується близько тисячі переходів по посиланню.

Тим не менш, з початку карантину борги одеситів за воду перевищили 206 мільйонів гривень. Багато споживачів сприйняли заборону на відключення боржників та нарахування пені під час карантину як заклик зовсім не платити за комунальні послуги. У підсумку багато водоканалів України, незалежно від форми власності, опинилися у складному становищі внаслідок різкого падіння рівня оплат. Це ставить під загрозу безперебійне цілодобове водопостачання, що в умовах пандемії коронавирусной інфекції є катастрофічним фактором. «Інфоксводоканал» дякує своїм сумлінних абонентам за своєчасні оплати і нагадує, що сьогодні надійність водопостачання міста як ніколи залежить від свідомості кожного одесита.

  • Повідомлення

    news img
    04.09.2024

    Останній день передачі показників лічильників за серпень

    Передайте показники лічильників за серпень до кінця дня, щоб уникнути черг і перевантаження ліній

  • Тарифи

    news img
    31.05.2024

    Увага! З 01.06.2024 змінюються тарифи

    Змінюються тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення споживачам всіх категорій, окрім населення

  • Відключення

    news img
    07.08.2024

    Увага, аварійне відключення води в частині ж/м “Лузанівка” м.Одеса 08 серпня 2024 року!

    08 серпня 2024 року з 09:00 до 23:30 буде припинено подачу води

  • Події

    news img
    22.04.2024

    Фахівці "Інфоксводоканалу” здали кров для захисників України

    Кров для потреб поранених військових